Rerefenties

Onze betrokken klanten aan het woord!

"Energiecare heeft uitstekend werk geleverd bij het installeren van glasvezel in ons bedrijf. We hebben een professionele installatie gekregen die zorgt voor een uitstekende netwerkverbinding zonder onderbrekingen."

"Bij Energiecare zijn de medewerkers vakkundig, tonen ze veel empathie, bieden ze altijd een luisterend oor en komen ze met oplossingen. Ik ben zeer tevreden met de service van Energiecare en beveel ze zeker aan."

"Afspraak gemaakt om glasvezel binnen te halen. Monteur kwam op tijd. Kabel netjes en professioneel gebracht en gat weer netjes dicht. Niks op aan te merken, vriendelijke en vakkundige monteur."

"Energiecare is al geruime tijd actief in de gemeente Maasdriel, waar ze met toewijding werken aan de aanleg van glasvezel. Het team van Energiecare wordt geprezen voor hun vriendelijkheid en het feit dat ze de werkplekken altijd netjes achterlaten. Complimenten hiervoor!"

"De glasvezelinstallatie in onze buurt verliep uitstekend, met professioneel werk, efficiëntie en geweldige klantenservice. Het resultaat is een aanzienlijke verbetering van de internet snelheid en betrouwbaarheid. We zijn zeer tevreden en bevelen het ten zeerste aan!"

"Ik heb diep respect voor de heren van Energiecare die verantwoordelijk waren voor het ingraven van glasvezel in 's-Gravenland. Hun teamwork, snelheid en afwerking waren indrukwekkend. Mijn complimenten aan hen!"