Over ons

Energiecare biedt de hoogste snelheid glasvezelverbinding voor uw huishouden, datacenter of organisatie, voor snel en stabiel internet en optimale verbinding met anderen.

Glasvezel in huis

Energiecare is een innovatieve onderneming die gespecialiseerd is in het aanleggen van glasvezelnetwerken. Met een team van hoogopgeleide professionals streven we ernaar om de digitale toekomst dichterbij te brengen, en dat doen we door de implementatie van hoge snelheidsverbindingen met glasvezeltechnologie.

24/7 service

Bij Energiecare staan we 24/7 voor u klaar! Wij leveren een snelle, betrouwbare en professionele service te allen tijde. Onze klanten kunnen rekenen op een steunende dienstverlener die op elk moment is geïnvesteerd in hun behoeften. Met ons team van gecertificeerde technici garanderen wij een kwaliteitsvolle oplossing voor elke vraag. Onze 24/7 service, gecombineerd met onze kennis op het gebied van glasvezeltechnologie, maken van ons een betrouwbare partner voor uw toekomstige digitale verbindingen.

Enterprise verbinding

Een van de belangrijkste succesfactoren van een bedrijf is haar business continuiteit. Jouw organisatie moet blijen draaien, elke dag, elk moment. Onze glasvezel service voor bedrijven biedt de garantie dat u een verbinding geniet die vrij is van storingen. Wij zijn uw professionele partner die uw organisatie up and running houden.

Datacenters

Gebruikmakend van de laatste techniek voorzien wij datacenters van de hoogst ontwikkelde glasvezelverbinding.

Wist je dat wij:

1.200.000 km

aan netwerk kabels
hebben aangelegd

150+

medewerkers in
dienst hebben

545.359+

woningen en bedrijven hebben
voorzien van glasvezels

Score van 4.8/5

Wij gemiddeld worden
beoordeeld met een 4.8/5