Specialisten

Alleen met de juiste techniek, kennis en kunde kan uw organisatie, datacenter of woning voorzien worden van de juiste glasvezel aansluiting. Ons team bestaat uit specialisten die zich continu ontwikkelen en begrijpen wat zij doen. Ze kunnen u daarom uitgebreid adviseren en zelfs uw meest complexe vraagstukken oplossen.

Innovatie

De wereld van glasveel technologie is continu aan verandering onderhevig. Net zo snel dat het internet door deze verbinding gaat, net zo snel dat het zich ontwikkelt. Met de komst van Internet of Things zijn lang niet alleen onze standaard devices verbonden aan het internet, maar staat het leven letterlijk stil als de verbinding niet doorkomt. Om die reden is enkel de meest geavanceerde glasvezel toereikend genoeg. Ons team wilt elke volgende stap voor zijn. Innoveren is daarom een vast onderdeel van onze werkwijze. De toekomst, die hebben wij in de hand.

Zij aan zij

Wij werken nu voor u, maar met u. In nauw overleg met u destilleren we al uw wensen en zorgen wij dat onze dienst daar naadloos op aansluit. Wij geloven namelijk dat wij enkel op deze manier de ideaalste service kunnen bieden. Ons werk is pas klaar op het moment dat u tevreden bent.

1.200.000km

netwerk kabels aangelegd

150

medewerkers in dienst

541.367

woningen en bedrijven voorzien van glasvezels

4.6/5

Klanttevredenheid

Neem vrijblijvend contact met ons op!